Esittelyjä sarjakuvista


Täällä on tarkoitus julkaista esittelyjänne. Tuossa alla on yksi alku. Lukekaapa se ja kirjoittakaa sen alle yhteisvoimin ideoita, miten sitä voisi muokata eteenpäin.2011-05-05_11.23.40.jpg
Parannusehdotuksia:

  • Ehkä vähän selvemmin voisi tekstin kirjoittaa ? voisi lisätä värejä
  • Alussa pitäisi jotenkin kertoa, että mistä sarjakuvasta on kysymys. Esimerkiksi kuka sarjakuvan on tehnyt? Mikä sen nimi on? Ja minkä tyyppinen se on?
  • Kirjoita kokonaisin lausein esimerkiksi henkilöistä ja kuvaile heitä. Kerro luonteesta yms.
KAMUT-Älä unta näe

sarjakuvan on tehnyt Patrick McDonnel. Sarjakuva on hauska, helposti luettava ja sivut ovat mustavalkoiset.
Siinä päähenkilöt ovat kissa kati ja koira jalo. Sarjakuvassa on myös katin ja jalon omistajat ja muita eläimiä.

Sarjakuva kertoo katin ja jalon hauskista päivistä. Kati keksii aina jotain jekkuja jotka koituu sen omaksi harmiksi.
Jalo taas on rauhallinen, mutta joutuu aina mukaan katin seikkailuihin.
Sarjakuvan tarina vaihtuu aina joka sivulla. yhdellä sivulla kati yrittää opettaa jalolle tapoja hakkaamalla taloa sanomalehdellä,
ja rikkoo jalon talon paikkoja, esim. kukkaruukun, lampun, sohvan ja taulun, ja sanoo vain lopuksi jalolle:
" paha koira"

Jempsu=3


005.JPG

By: Vilma & Laura (8


KIROILEVA SIILI 

Kiroileva siili on sarjakuva joka on rento,hauska,sopivan pituinen ja älyvapaa. kiroileva siili on pääosassa ja tarinat pyörivät kiroilevan siilen ympärillä. Kiroilevan siilin on kirjoittanut Milla Paloniemi. Kirjassa on pieniä sarjakuvia/pätkiä,joissa on kiroileva siili ja hänen kaverinsa. Kiroilevan siilen kavereita on citysiili jolla on lasit, antti siili jolla on isot korvat ja muori siili joka on siileistä kaikista isoin. Lähes kaikissa sarjakuvissa on kiroilua. Sarjakuva julkaistiin vuonna 2008 tämä sarjakuva on jo sarjan toinen osa. ensimmäisessä osassa on myös päähenkilönä kiroileva siili.

LilleGalle& JS !

Viivi ja Wagner - Kuinka kasvissyöjä kesytetään

Sarjakuvan on tehnyt Juba. Sarjakuva on lyhyt ja sen tarina vaihtuu jokaisessa sarjakuvassa.
Sarjakuvan päähenkilöt ovat Viivi ja Wagner. Viivi on ihminen ja Wagner sika. He asuvat yhdessä.
Sarjakuvassa ei ole muita nimettyjä henkilöitä, mutta niissä on välillä muitakin hahmoja. Tapahtumapaikkakin vaihtelee eri sarjakuvissa.
Sarjakuvassa kerrotaan Viivistä ja Wagnerista ja heidän elämästään. Viivi on huolehtiva nainen. Hän on myös kasvissyöjä.
Wagner taas on normaali sika joka osaa puhua.

venllla


Kiroileva siili !

Kiroileva siili sarjakuvan on kirjoittanut Milla Paloniemi. Se on hauska ja siinnä kiroillaan paljon , se on myöskin lyhyt. Sarjakuva pätkät ovat aina noin neljän ruudun pituisia. Päähenkilö on kiroileva siili , se kiroilee koko ajan , mutta se on sympaattinen. Siili asuu metsässä. Muita henkilöitä on mm. Siilin tyttö ystävä jota siili loukkaa usein mutta yrittää aina hyvittää tekonsa , sitten on myös stadi siili , kun siili eksyy stadiin Stadisiili auttaa hänet takaisin kotiin , on myös Antti egyptiläinenpitkäkorvasiili jota muori siili aina kiusaa , muorisiili on itsekäs ja kiukkuinen. Sarjakuvassa esiintyy myös muita eläimiä Sarjakuvassa kerrotaan Siilin elämästä. Tapahtumapaikkoja ovat mestä & stadi.

. supErella

Aku Ankka & epäonnen yhtälö

Aku ankka on hauska, komedia tyyppinen sarjakuva. Yleensä juonet ovat hyviä ja opettavaisia. Sarjakuva mistä teemme esittelyn on käsikirjoittanut Lars Jensen ja piirtänyt Rodriques. Se on vuodelta 2007.

Aku ankka ja epäonnen yhtälö sijoittuu Untuvalaan, joka on Ankkalinnan rajojen ulkopuolella. Tarinassa seikkalee enimmäkseen Aku Ankka ja Hannu Hanhi, välillä myös Akun veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu, sekä Hannun vanha ystävä Soila Sorsa.

Aku Ankka on arpajaisissa kaukana Ankkalinnasta, ettei hänen serkkunsa Hannu Hanhi osallistuisi arpajaisiin, mutta yllättäen hän törmäsikin Hannu Hanheen.
keskeneräne

P5190046.JPG
Hanna p